Преслава вманиачена в пазене на песните си




И Преслава като Азис изпитва ужас да не й присвоят идеите на песните

Преслава вманиачена в пазене на песните си

Преслава

По начало Преслава има лабилна психика, неуреден личен живот и колкото врагове, толкова повече и недоброжелатели. Така че не е за чудене, че атрактивната и успешна иначе фолк изпълнителка всъщност е една доста тревожна, несигурна и достойна за съчувствие млада дама. За да пъди самотата си, която е учудваща предвид харесваната й визия и талант, певицата се е впуснала в правене на песни и изобщо в във всичко, свързано с работата й на изпълнителка. Предвид параноята, която я е обхванала, съвсем в реда на нещата е Преслава да държи в тайна правенето на нови парчета и най-вече записите на новите албуми.

Всъщност светските доносници вече докладват, че такъв нов албум се готви от екипа й. Но конспирацията е пълна. Най-известната и тачена звезда на фолка в момента е изключила всичките си телефони, за да не се разконцентрира и за да не изпусне някоя и друга непремерена реплика, която да разкрие заниманията й на този етап. Записите пък се правели предимно нощем в студиото на „Пайнер” в Димитровград. В същия момент, когато песента се запишела, Преслава си вземала на диск парчето и го изтривала от централния компютър. Нещо, което озадачавало служителите във фирмата.

Преслава е развила своего рода суеверие и я е грижа някой да не урочаса песните й. А още по-лошото било някой да не крадне някоя идея. Такъв прецедент е имало преди 4 години.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи