Пуснаха невиждани кадри от новия български сериал „Под прикритие”




Кадри от новия български сериал „Под прикритие” ще бъдат показани на изложба

"Под прикритие" е една от най-чаканите продукции
"Под прикритие" е една от най-чаканите продукции

Телевизионните зрители са потъбали в разгара на сезона на българските филми и сериали, като най-голямата сензация предизвиква „Под прикритие” –сериалът, който все още не е стартирал, но вече е обект на безброй коментари и предположения. Най-интересното от престоящата изложба е, че кадрите, които ще бъдат показани, не са част от сериала, а са специално заснети от продуцента и режисьор на продукцията Димитър Митовски.


До една снимките, които ще бъдат показани на специалната изложба, са направени с любителски фотоапарат, което им придава близост и автентичност, споделят вътрешни лица и допълват, че няма човек, който да не е видял фотосите и да не е потънал в нетърпеливо очакване какво ще се случи в дългоочакваната българска поредица. Кога, къде и кои ще са гостите на самото представяне на снимките все още не е ясно, затова организаторите не бързат да оповестяват подробности.
Пуснаха невиждани кадри от новия български сериал „Под прикритие”
Ще бъдат показани тази и още снимки на героите


Ясно обаче е друго – снимките на „Под прикритие” продължават с пълна пара. Приближени до продукцията шушнат, че преди дни актьорите са заснели нова серия спираща дъха сцени, в които любов, бързи скорости и вледеняващи кръвта изпитания се преплитат по уникален начин. Може би най-нормалното нещо, което обединява всичките тези линии в сюжета, са флашки с информация, досущ като в реалността.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи