Мара Отварачката профука 50 бона в Тайланд





Мара Отварачката профука 50 бона в Тайланд
Мара Отварачката

Когато имаш жена като фолк дивата Мария, ти не просто почиваш, а отиваш на края на света, за да помогнеш на жена си да направи ефектен клип.
Такова пътешествие и такъв отдих се наричат вече „работна почивка”. Последната най-екзотична дестинация, която Марчето си избра, за да блесне с ново хитово видео, е Тайланд. Това е случило преди два месеца, когато тя и спонсорът й, собственият й съпруг, заминали за необичайната океанска страна уж на почивка. На Отварачката изведнъж й хрумнало, че може да съчетае полезното с приятното и въобще не се притеснила за това с какъв харч ще натовари благоверния си. Използвала случая, че с тях на въпросния воаяж са се отправили режисьорът Йордан Петков, нейният гримьор и фризьорът й.

Всички те били настанени в луксозен хотел и тъй като по прищявката на Мария е трябвало да ги използват за работа, всичките им сметки платил мъжът на певицата. Всъщност това били пари за билети, престой, услуги на екипа плюс непланираните харчове по магазините, най-вече за капризното миньонче. За всичко това мъжът на мария се бръкнал с повече от 50 000 лева. Като теглил чертата, той изпаднал в потрес. Мария го успокоила обаче с думите: „Какво толкова, мило, важното е, че клипът стана добре”
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи