Love.net – един филм за истинската любов




Love.net е една съвременна онлайн приказка

Love.net – един филм за истинската любов


Филмът Love.net, който тръгва по кината в Деня на лъжата – 1 април, изглежда доста обещаващ. Режисьорът на лентата Илиян Джевелеков, казва, че това е „един филм за истинската любов“. Главните герои срещат любовта в Мрежата, но в един момент нещата излизат от контрол.

„Всеки може да намери обич и разбиране в интернет, но предпочитам да говоря с хората на 4 очи. Не се страхувам да застана пред човека и да го наблюдавам, да долавям всяко трепване на гласа му. Поколението, което расте в момента, не може да го разбере, защото е свикнало да общува само във виртуалното пространство“, казва актрисата Койна Русева.

Илиян Джевелеков споделя, че идеята за Love.net е узряла в главата му още през 2004 година.

„Атмосферата в Мрежата вече е съвсем различна. След всяка изминала година нещата се променят. През 2004 например нямаше Фейсбук, броят на сайтовете за запознанства не беше толкова голям“, са неговите думи.

Режисьорът смята, че истинската любов може да се намери в интернет и дори сухата статистика потвърждава думите му – в последните няколко години само в България над 10 хиляди души са открили своята половинка в Мрежата и вече са свили гнездо.

И както казва главният герой във филма – Захари Бахаров: „Love.net е онлайн приказка, в която съвременните Ромео и Жулиета трябва да преодолеят препятствията, изпречили се пред любовта им. Но историите са по-леки, а драмите – не толкова големи“.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи