Eлена Петрова: След всяко пропуснато „Обичам те” идва самота




Звездата от „Стъклен дом“ Елена Петрова продължава да брани яростно личния си живот от медийното любопитство

Eлена Петрова: След всяко пропуснато „Обичам те” идва самота
Елена Петрова крие личния си живот



















Дали бракът на актрисата е приключил и има ли нова любов в сърцето й, са въпросите, които вълнуват всички почитатели на звездата от сериала „Стъклен дом„. Подозренията, че красавицата се развежда с гръцкия милионер Аристотелис Фотилас започнаха да витаят около двойката още през миналата година. С днешна дата може да се каже, че краят на брака им вече е факт. Самата Елена не успя да издържа на напрежението и призна, че вече не живее заедно със съпруга си. „Имам нужда някой да ме гушне много силно“, лаконично сподели емоциите си актрисата.

В момента Елена Петрова се грижи сама за петгодишните близнаци Изабела и Александър. Заради ежедневните снимки на новите серии от „Стъклен дом“ актрисата няма как да подарява цялото си време на малчуганите. Затова ползва услугите на професионална детегледачка. Понякога обаче се опитва да съчетава майчинството с кариерата.

Включва се в игрите на децата, води ги в театъра, за да видят какво работи и на снимачната площадка на „Стъклен дом“, където те мислят, че живее, когато не е при тях. Вкъщи актьорства, само когато чете приказки. Близнаците пък я коригират, ако не харесват гласа й или не имитира добре животните, в които се превъплъщава.

Напоследък животът на Елена е изцяло посветен на „Стъклен дом“. Заедно с целия екип на сериала звездата се подлага на изтощително дълги снимки, които понякога продължават много повече от общоприетите осем часа за работния ден.

„Много е смело да изречеш „обичам те“. Искам мъжете да го казват на любимите си, защото после мигът отлита и остава тягостна самота. За мен истинският талант е най-сигурният стимул за любов. Склонна съм да се влюбвам в талантите като побъркана. Искам просто човекът да е можещ – да прави хубави неща, независимо в каква област“ – споделя хубавата Елена.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи