Валери Божинов: Всички са си изгубили ума по Николета




Футболистът Валери Божинов даде сензационно интервю за случващото се в живота му

Футболистът Валери Божинов даде сензационно интервю за случващото се в живота му

Явно Николета си заслужава, щом не само аз съм си изгубил ума по нея., коментира половинката си нападателят на Парма Валери Божинов в интервю за електронното издание hotnews.bg.
Според думите на футболиста за връзката му с Николета Лозанова много се е изписало и много изговорило, като голяма част от сценариите са измислени. Именно поради това на този етап от живота си Валери отказва да коментира как се развиват нещата помежду им.

Също толкова лаконичен е той и по отношение на питанията, свързани със слуховете, че вече изневерява на Ни Ло, че в живота му е нахлула едрогърда италианка, че двамата ще се разделят.

С подобна мъдрост и добре скрито вълнение Божинов говори и за бившата жена в живота си. За него Алисия е затворена страница, затова приказките, че тя и колегата му от националния отбор Ники Михайлов са интимна двойка, не го притесняват.

Важно е младите да се обичат!, цитира познатата народна мъдрост футболистът и продължава с това, че лъжа са всички измислици, че толкова я бил намразил, че дори вече не слушал нейните песни. Напротив, към този момент „Твърде грубо” е любимата му песен, която можел да слуша по няколко пъти на ден.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи