Зара пак разголи прелести




Зара от Биг Брадър
Зара

Напористата варненка Светлозара Трендафилова, станала известна като Зара от Биг Брадър, се съблече за първи път за най-уважаваното мъжко списание през 2005 г. За разлика от тогава, сега Зара показва една зряла хубост, излъчваща не по-малко сексапил – се вижда с просто мъжко око.
Напоследък Зара се опитва да приведе личния си живот в някакъв порядък. Брадърката целенасочено се оглежда за сериозен мъж, който да стане нейна половинка. Най-шумната й връзка беше с Христо Сираков, наричан Ицо Стоте манекенки. Двамата прекратиха отношенията си, но така и не обясниха пред медиите защо слагат край, след като изглеждаха толкова щастливи. След раздялата бизнесменът с половин уста обясни, че Зара ще остане в сърцето му, докато брадърката така и не произнесе името му повече. След това се заговори, че Брадърката е обърнала резбата и вече предпочита нежните ласки на Сафо.

Липса на късмет преследва в последните години Зара. Тя замина за САЩ с намерението да гради кариера на актриса, но не можа да пробие там. Брадърката се върна у нас със занижено самочувствие. Но ето че е взела мерки срещу това. На страниците на списанието тя е пак гордата и хубава Зара, която познавахме отпреди. Брадърката продължава да краси всеки един светски купон, и, убедени сме, няма да остане задълго сама.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи