Преслава платила на фенове да освиркат Галена!





Преслава платила на фенове да освиркат Галена!


Жалостивите сълзи на Преслава по време на освиркването на Галена се оказаха престорени. Фолк дивата е тази, която „играла мръсно” на Галена и платила на фенове да освиркат колежката й. Това потвърдиха интернет форумите, както и сайтът lifestyle.bg. Според добре информирани източници Преслава подкокоросала 20-ина свои почитатели да викат за нея по време на наградите на Пайнер.

Скандалът с освиркването на Галена предизвика бурни дискусии по форумите. Фенове на Преслава разказват, че след наградите фолк идолката им ги поканила на пицария в Студентски град. В заведението имало резервирана маса за двайсет души – същите, които викали името на Преслава и освирквали Галена на церемонията на Пайнер.
Преслава се прави, че плаче
Преслава се прави, че плаче


Освен с пица и питиета, изпълнителката на „Мръсно и полека” почерпила феновете си с по 10 лв. за всеки. Така Преслава им платила входа за дискотеката, където по-късно имала участие заедно с Галена.


В клуба конфузната ситуация от наградите на Пайнер се повторила – групичката от 20 души крещяла само името на Преси и освирквала победителката на конкурса.

„Преслава много изкуствено се разплака на наградите на Пайнер, когато освиркаха Галена. Отдалече й личеше, че вътрешно злорадства заради наградата на колежката си”, коментират феновете на фолка, убедени, че Преслава е поръчителката на освиркването.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи