Зрители мразят Ани Цолова и Цвета Кирилова




Зрители мразят Ани Цолова и Цвета Кирилова
Странна и необоснована война поведоха тв зрителите срещу малкото водещи–жени на сутрешни блокове у нас.
След като Лора Крумова и Ели Гигова напуснаха сутрешния тв пояс, сега критиките са насочени към Ани Цолова от bTV и Цвета Кирилова от Нова.

Доста неща са изписани по форумите за половинката на Виктор Николаев и повечето от тях не са никак ласкави. Сред основните упреци са тези, че Ани води разговори, без да е компетентна и не дава думата на събеседниците си. Всеки ден потребителките на сайта “Бг-Мама” обсъждат поведението на Цолова в ефир, като отварят все нови и нови теми, посветени на водещата.

Стигна се дори до там, че зрителите да правят забележки на ранобудната телевизионерка в ефир по телефона, като я молят да спре да ръкомаха и да си пипа косата, защото го намират за “дразнещо”.

След новите хитове на „анти отбора“ са:

„По възможност да дадат на госпожата предаване с работно заглавие „Заяждане с Вас“, което да се излъчва след 22 часá.“

„Това странно явление Ани Цолова запълва екрана с туловището си и хич не е за дуетно предаване! Виктор Николаев изглежда като фиданка до свинкя, когато двамата са на екран заедно!“

На директните нападки срещу Ани, Виктор Николаев джентълменски винаги защитава дуетната си половинка, което пък го прави особено привлекателен в очите на зрителките. “Моля ви да спазвате добрия тон, все пак сте в ефир“, леко ядосан се намеси Николаев в телефонен разговор с зрител тази сутрин, който вместо да вземе отношение по темата „за или против врачките“, неясно защо насочи гнева си към водещата.

Точно така постъпиха Христо Калоферов и Евгени Генчев с Цвета Кирилова, която зрител явно си е позволил да квалифицира във „Фейсбук“ като “по-грозна от жена ми”. Двамата водещи обаче защитиха честта на колежката си в края на предаването, като заявиха, че това не е вярно и Цвета е много красива млада дама, а закачката помежду им от сутринта е била на тема дължината на полата й.

Всъщност, бившата новинарка, която замести Ели Гигова в “Здравей, България” вече натрупа членска маса от врагове, която дори е пуснала група във “Фейсбук”, искаща двамата с Евгени да слязат от ефир. На всичко това водещата реагира спокойно и с нескрита ирония благодари за “доброжелателните мнения”.
Като става въпрос за „двамата с Евгени“ – и за него писачите из нета не са ласкави! „Нейният партньор е с вид на Оран-гутан. От къде го извадиха. Добре, че деца не гледат сутрин това предаване! “ – пише един зрител.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи