Ходжа спасил Емилия от смърт




Ходжа спасил Емилия от смърт
Емилия
Признанието за страшната участ, която можело да застигне певицата Емилия преди няколко години, идва от самата нея.




В интервю за популярно списание блондинката разказва как преди няколко години започнала да припада, без да има причина, пише chudesa.net.

Странните припадъци се появили дни преди старта на ежегодното турне на „Планета”, което допълнително стресирало изпълнителката, тъй като нямало как да откаже участието си.
Въпреки неразположението си тя тръгнала на турне, като дори на първите концерти седяла от страх, че може да припадне на сцената.

Множеството изследвания, които половинката на футболния бос Коко Динев провела, показвали едно – тя била напълно здрава, нямало здравословна причина за това да не се чувства добре и да припада.

През акъла на Емилия по онова време преминало какво ли не, спомня си тя.

Вероятността да е бременна била отхвърлена още на ранен етап след появата на неразположенията, затова изпълнителката започнала да мисли дори за варианти като магия или проклятие, които иначе й се стрували абсурдни.
За да разсее всички тези нейни страхове, Коко Динев я качил в колата и я закарал в едно малко селце в Пирин.
Емилия Там Емилия за първи път видяла истински ходжа.
Старецът я вкарал в тъмна стаичка и дори без да я поглежда, започнал да изписва символи на един лист.
"Той дори не ме погледна. През цялото време пишеше мълчаливо някакви йероглифи върху лист хартия. Сгъна листа, подаде ми го и ми поръча да го нося със себе си. Било амулет. Коко и до днес ми казва, че този човек наистина ми е помогнал."

В същия ден ходжата й предрекъл, че ще има син. По това време двамата с Коко все още дори не били говорили за създаване на семейство, за наследници и подобни сериозни неща. Но година след това се ражда синът им Иван.

След тази странна среща проблемите за певицата наистина изчезнали, разкрива тя.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи