Преслава и Галена бясно обнародват уникалния клип „Хайде, откажи ме“





Галена снимка
Галена
Новото видео на Преслава и Галена, което още преди да го е чул някой, стана хит – чалгаджийския пиар си каза думата, още с появата си „Хайде, откажи ме“ всъщност разочарова аудиторията.

Двете гърли разчитаха, както е обичайно за пайнерските музики, на станали банални вече похвати. Емблематична схема в клипа е, разбира се, снимани прекалено отдалеко или прекалено отблизо „красавици“ (за да не си личи, че не са), които се кълчат и издават звуци.
Уж нестандартно обаче за родната чалгия е мястото – в Дубай. За да подчертаят колко е „екзотичен“ клипът, Галена и Преслава самоцелно и натрапчиво си протриха китките да си въртят ръцете, за да наподобяват „арабския стил“ в танцуването.


Най-натрапчивият шаблон обаче си остава плаващият по видеото текст, който също е … да, познахте, арабски! Не го бяхме виждали това чудо друг път, разправят, че се чете и пише наобратно… Чалгаджийският текст пък няма смисъл даже да се споменава като елемент на подобна песен, който би могъл да бъде уникален…
Преслава
Преслава

За едно нещо обаче клипът е ценен – в него кадрите са предимно пустинни, което по прекрасен начин представя що за душевна пустиня създаде чалгата у българските чалга-фенове, които вече са по-голяма част от музициращото стадо. Хвала обаче на пастири като Митю Пайнера, които знаят как се използва телевизионна гега и журналистически български овчарки.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи