Бориса: Шопингът ме зарежда положително




Бориса е българската Кари Брадшоу

Бориса е българската Кари Брадшоу
Бориса Тютюнджиева

Сексапилната моделка Бориса Тютюнджиева признава, че е луда на тема „шопинг“. Русата разбивачка на сърца с усмивка споделя, че прилича много на главната героиня в „Сексът и градът“ – Кари Брадшоу, чиято най-голяма страст са обувките.

„С Кари си приличаме много. Вкъщи имам над 50 чифта обувки и продължавам да се глезя с нови. Дори създадох традицията да си купувам нови чепици от всяка държава, която посетя“, са думите на блондинката.

Бориса казва, че пазарува не само заради страстта си към новите дрехи и обувки, но и заради факта, че обикалянето по магазините я зарежда положително.

„Разтоварвам се с шопинг. Купувам неща не само за себе си, но и за родителите и гаджето си. Наслаждавам се на всяка своя покупка… Шопингът ми помага да си почина психически и затова смятам, че не е недостатък, а по-скоро нещо хубаво“, обяснява русата фурия.

Тютюнджиева харесва почти всички колекции на Versace и Carolina Herrera. Тя обожава и моделите на българските дизайнерки Евгения Живкова и Виргиния Здравкова.


„Кралицата на красотата“ харесва както спортните, така и елегантните дрехи.

„Постоянно си сменям настроението и гардероба, все пак съм зодия Везни. И тъй като в момента съм много влюбена, си купувам само цветни дрехи“, шегува се страстната блондинка.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи