Джена: Не съм обиждала Камелия на „стара чанта”




Фолдивата Джена отрече да има търкания между нея и Камелия


Фолдивата Джена отрече да има търкания между нея и Камелия


Наскоро във фолкгилдията се завихри слухът, че Джена наричала колежките си Глория и Ивана „стари чанти”. Тя най-обичала да се гаври с ветеранките в лекия бранш Глория, Ивана, Малина и Камелия, на които викала „лелки”.

Джена обаче отрече това да е истина: „Не съм казвала подобни неща, разбира се, не знам кой си ги измисля. Някой, който нарича себе си „светски хроникьор”, си чопли носа, гледа тавана и си пише измислици” – възмущава се Джена. „Не може някой да не ми е виждал очите, пък да ми слага думи в устата” – възмущава се изпълнителката.

Стар градски фолклор е изразът: „Стара чанта, ама лачена”, смисълът на който показва, че жената е на възраст, но е запазена и секси. До това определение най-много се доближава Камелия и донякъде Глория – твърдят ценителите на непреходната женска хубост.

26-годишната разградчанка Джена не за първи път си позволява коментар за по-възрастните си колежки. „Ако продължава в този дух, нищо чудно скоро да си го отнесе. Малина и Камелия са доста бойни мадами. Може да са стари чанти, но със здрави връзки” – коментира фен на чалга какичките в интернет форум. Десислава Валентинова, както е истинското име на Джена, не дава сигнали, че се притеснява от предстоящи близки срещи по участия с по-възрастните си колежки.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи