Николета развали приятелството на Божинов с Петко Димитров





Секссимволът Николета Лозанова

Секссимволът Николета Лозанова разтърси живота на Божинов и го скара с приятелите му, както предупреди Алисия



Секси Николета е скарала своя красавец Валери Божинов с гаджето на милионерската щерка Ели Гигова – Петко Димитров. Играчът на “Парма”поддържаше приятелски отношения със собственика на “Найт флайт”, но те вече са минало. Точката била сложена, след като Петко взел да поучава Божинов. Дръпнал му едно конско, че на Свети Валентин – Денят на влюбените, футболистът не е трябвало да купува толкова скъп подарък за сексапилната си изгора. Тогава Валери й взе чисто ново BMW. Така Николета Лозанова ще очаква всеки път по-големи и по-големи подаръци от партньора си в леглото, докато накрая остане с празни джобове.
Гаджето на Ели Гигова поучавал Божинов
Гаджето на Ели Гигова поучавал Божинов


Отначало Божинов се вслушал в думите налюбовника на Ели Гигова, но след това…


Валери разказал като клюкарка какво му е говорел Димитров и след като чула, секс символътнаправо побесняла. Нещо дори повече, Николета Лозанова вдигнала телефона и направила голям скандал на Петко. Обидила го жестоко, запитвайки го коварно, дали не е с Ели Гигова заради милионите на баща й.


Оттогава насам приятелството между собственика на “Найт флайт” и футболистът на “Парма” не съществува.Николета го скара с всички, както Алисия му говореше от началото на любовния триъгълник.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи