Актрисата Елена Петрова с аборт от Калин Врачански!




Калин бил най-добрият мъж в леглото на екранната Боряна, но не и мъжът на живота й

Актрисата Елена Петрова с аборт от Калин Врачански!


Продуцентите на „Стъклен дом” Димитър Митовски, Димитър Гочев и Росен Цанков никак не са доволни от любовния романс между двама от главните герои в сериала им. Те намират, че това по някакъв начин пречи на начина, по който е предвидено да бъдат възприемани Елена и Калин във филма.

Особено разтревожени са тв шефовете и от изтеклата мълва за аборта на бебето на екранния Камен, направен от Елена преди половин година. Виновна за радикалното решение за необвързване била Елена Петрова. За неопорочаване целите на филма продуцентите са разпоредили по новата тема любопитка да не се взема никакво становище от самите влюбени и техните колеги.

Въпреки това истината за любовните рандевута на Калин и Елена в ихтиманското мотелче вече не е тайна за никого. Вестта за аборта обаче изненадва и е новата сензация в артелита. Той се превърна в индикация за сериозността на отношенията между нашумелите актьори. За Елена се знае, че се е хвърлила в прегръдките на желания от момичетата на половин България ерген Калин Врачански, в състояние на психически срив по време на развода й с гръцкия милионер Аристотелис Фотилас. И сега, когато е станало ясно, че интимните й отношения с филмовия й партньор не са секс за една нощ, къдрокосата актриса не съжалява за аборта, понеже за нея било ясно, че Калин не е новият мъж на живота й все пак.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи