Анелия: Гърдите ми не са гърмели!





Преди известно време гръмна клюката, че лявата гърда на Анелия пострадала
Анелия
Не е вярно, че бомбите на Анелия са гърмели, както се пишеше по жълтите медии. Фолк дивата категорично отрече да е имала проблеми със силиконовите импланти.
Преди известно време гръмна клюката, че лявата гърда на Анелия пострадала, след като силиконът се спукал. Нейни колежки разказваха под сурдинка, че бюстът й не издържал на 250-те кубика силикон и едната гърда увиснала. „Изглеждаше като спукана гума, беше ужасно”, спомнят си фолк гърли.

По думите на Анелия обаче нищо от това не е вярно. Тя разкрива, че преди време е имала здравословен проблем, но той изобщо не бил свързан с гърдите й. „С имплантите ми всичко си е наред и винаги съм с едни гърди напред”, гордо и уверено заяви изпълнителката на „Погледни ме в очите”.

Доста нейни колежки обаче си препатиха от пишман хирурзи, които окепазиха не само бюстовете им, но и устните, и здравето като цяло. Така например Ивана беше обезобразена от пластичен хирург, който си правил експерименти върху тялото й. Фолк изпълнителката за малко да получи токсичен шок.

Говореше се, че Мара Отварачката също била жертва на хирургията. Но най-пресен пример е чалга момичето на Слави – Емануела. Тъмнокосата гърла бе с тежки усложнения и в болница след поставени импланти.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи