Ваня Щерева започна с “Образцов дом”, докато стигна до “Стъклен …”




Авторката на най-гледания български сериал “Стъклен дом” започнала първо с “Образцов …”

Ваня Щерева започна с “Образцов дом”, докато стигна до “Стъклен …”
Ваня Щерева започна с “Образцов дом”, докато стигна до “Стъклен …”
Ваня Щерева е авторката, сътворила приказката “Стъклен дом”, в която всяко българско семейство се потопява всеки път. Преди обаче да стигне до кулминацията в своето творчество, тя е стартирала с “Образцов дом” – първата й книга. В рамките на 5-6 години Ваня е успяла да напише цели 7 книги, затова казва, че си е намерила ролята в живота. Сред другите й книги, освен вече споменатите, са “Трийсет неизвинени”, “Татко, аз и ангелът”, “Фасове”, “Приказки под прозореца” и “Любовни упражнения”.

Интригуваща книга е последната – “Любовни упражнения”, защото тя я е събрала, след като е поставила домашно на 30 души. Повечето от тях са известни личности, а конкретното домашно е било именно на тази тема – да напишат своя разказ за любовта. Затова на практика книгата се оказва издадена от нея благодарение на 30-е автора помощници, с които Ваня Щерева сътворила уникалния сборник.


Несъмнен шедьовър в нейното творчество си остава “Стъклен дом”, който се радва на голяма популярност у нас и успя дори да измести турските сериали.

Ваня Щерева си мечтае един ден да може и нейният “Образцов дом” да бъде екранизиран. За момента обаче не си създава грешни представи, а само таи надежди.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи