Поли Генова се обрина от кофти гримове





Поли Генова

Избраната да ни представлява в конкурса Евровизия може да се похвали само със злополучия напоследък. След като преди ден си разби главата в декор на предаването „На инат“, където се изявява като певица, към днешна дата блондинката е с обриви след като се опитала да прикрие белезите от инцидента.

Припомняме, че недекларираната половинка на Дани Милев си прасна главата по време на снимките на предаването, което от скоро се излъчва по Нова телевизия. Певицата, която ще представя България на финалите на „Евровизия“ 2011 в Дюселдорф през май именно с песента „На инат“ приела юнашки случилото се и веднага отишла в Пирогов, където залепили раната. Освен сцепената кожа на челото, Поли има и не малко синини и охлузвания. И понеже случилото се няма как да се промени, блондинката написа във Фейсбук чрез телефона си още от болницата шеговитото съобщение: „Шат, на патката главата!“ По този начин, а и благодарение на снимката, която публикува, феновете на Поли бързо разбраха за случилото се с нея.

За съжаление инцидента се случи малко преди да замуне в Букурещ, където тя трябваше да представи песента, с която ще участва на Евровизия. За да прикрие залепеното челце Поли използвала достатъчно количество пудра и фон дьо тен. За зла беда някое от мазилата се оказало некачествено, тъй като певицата цялата се обринала. Това принудило лекарите да кажат: Никаква пудра, фон дьо тен и спирала за Генова! Журналистите там забелязали, че нещо не е както трябва, и я питали какво се е случило. “А аз си ходя като белязана. Не съм много в кондиция, чувствам главозамайване.”
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи