Валери: Алисия е три пъти по-евтина от Николета





Николета ошушка Валери

Валери и Лозанова

Финансовите проблеми и лошата игра на терена започнали да охлаждат отношенията между Валери и Лозанова


Джобът на Валери Божинов вече съвсем изтъня. Футболистът признал пред свои приятели, че Алисия му излизала три пъти по евтино от Николета Лозанова. На нападателя на Парма му дотегнало от постоянните прищевки на плеймейтката и вече съжалявал, че се е разделил с Алисия, пише жълто издание.Божинката вече започнал да прави сметки за всичко на Лозанова. Той постоянно сравнявал двете гърли и не можел да проумее за какво толкова харчи Николета. „Алисия беше далеч по-скромна”, изплакал футболиста пред авери.

Според запознати нападателят на Парма отдавна вече изнемогва и е пред фалит. Плеймейтката не само има висок стандарт на живота. Тя постоянно си угаждала със скъпи и екзотични екскурзийки, които удряли по джоба на Валери. Последната им почивка в Малдивите, разбира се, била за сметка на футболиста и той тотално олекнал.


С Алисия, освен че работата му вървеше, разходите били далеч по-прилични. Въпреки че имат и дете, на което се угажда максимално, Николета пак надминавала тройно певицата по харчове.

Финансовите проблеми и лошата игра на терена започнали да охлаждат отношенията между Валери и Лозанова. Освен това, слуховете за сватбата на Алисия и Ники Михайлов съвсем подлудили Божинов. Той започнал горчиво да съжалява, че е зарязал жена си и детето си заради златотърсачката Николета.
Източник kliuki.bg

1 коментар:

  1. АБЕ И ТОЯ МАЛОЛЕТНИК НЕ Е МНОГО УМЕН ,НО НИКОЛЕТЧЕТО ЛЕСНО ЩЕ ЗАБИЕ НЯКОЙ КОЛЕГА НА МЪЖА И ,И ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕ ТОЯ ЛЬОЛЬО КОГО Е ИЗБРАЛ

    ОтговорИзтриване

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи