Манекенка изнудва Слави с филмче




Манекенка изнудва Слави с филмче


Красива наша манекенка, която преди време била интимна със Слави Трифонов, заснела как двамата правят секс. Хубавицата се възползвала от близките си взаимоотношения с шоумена, убедена, че в близко бъдеще ще използва филмчето срещу него. След като Дългия прекратил връзката си с нея, госпожицата започнала да го изнудва. Тя била категорична, че ако учиндолецът не й плати парите, които й се полагат, записът веднага ще бъде предоставен на жълтите издания.


Манекенката не била от онези „пеперудки“, които украсяват страниците на специални каталози, предназначени за богаташи. Много наши моделки се продават, за да си осигурят безгрижен живот, но бившата изгора на Слави не била от тях. Тя искала скромна сумичка от Трифката, за да не кихне истината на медиите и гологлавият шоумен до ден-днешен удовлетворявал желанието й.

Освен с нея, учиндолецът имал страшни проблеми и с един от шефовете на СЕМ. Наскоро Съветът на електронните медии глобил за пореден път „Шоуто на Слави“, при което учиндолецът побеснял. Той направил опит да стресне въпросния бос, но той хич не се уплашил и още на следващия ден му лепнал още по-голяма глоба.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи