Ели Гигова не плаче за „Нова“, но и зрителите не плачат за Ели





Ели Гигова не плаче за „Нова тв“
Ели Гигова
В сутрешното предаване „Бодилник” по „ТВ7″ с водещата Жана Танева гост бе красивата Ели Гигова, придружена от своя домашен любимец с името Принц. Неговата най-изтънчена порода е „Йоркширски териер“ и си търси принцеса, която да бъде достойна и подходяща за него.
По време на разговора Ели разкрива колко се радва, че вече не е водеща в „Нова ТВ“, защото сега има време да спи, колкото си иска, не й се налага да става много рано, за да се приготвя за предаването си. Определено е настъпил моментът, в който тя става зрител, и камерите не й липсват, макар че още от малка си е мечтала да работи в телевизията.

Съвсем естествен е и въпросът към нея дали има намерение пак да се занимава с телевизионна журналистика, но отговорът й е уклончив. Симпатягата решава, че трябва да си почине известно време и само да наблюдава, научаваме от „BLife”.

За госпожица Гигова в предаването бяха подготвили кратък разговор с нейния приятел Петко Димитров – като изненада. Той отсече за слуховете относно разглезения характер на приятелката му, че не са верни и че тя всъщност е много интелигентна, а също и красива.

Петко се надява Ели да го дари с две деца, на което тя отговаря, че за всяко нещо има време и че той е точният човек, с когото да сподели живота си. Важно е, че във връзката им, която продължава вече две години и половина, има много подкрепа и любов помежду им.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи