Кошлуков се извърта, попарва надеждите на Черната Златка с хитър финт





Емил Кошлуков


Емил Кошлуков използва опита и способностите си от политиката, за да отклони желанието на Черната Златка за рубрика в предаването му. За да не бъде твърде груб и с това да си създаде лют враг в лицето на вече настроената за мястото звезда, титулярят на „Факторът Кошлуков“ завоалира отказа си с дипломатични клинчове.

Черната Златка се надяваше да получи работа като водеща на рубрика, като за целта даже развя диплома за висше образование пред камери и микрофони. Всъщност всички останали изяви на красавицата не са за пренебрегване, но и образователният ценз е покрит от Златка, знаем от новината за новоотпечатаната диплома, специалност „Финанси“. Това ясно посочва желанието на красавицата иска да си работи по специалността и да гради кариера в интелектуалната сфера. Междувременно тя не оставя и моделството, като продължава да се снима за елитни издания у нас и в Европа.


Кошлуков обаче попари надеждите й веднага да започне да се изявява, като се изказва в „Блясък“ за „евентуално“ и „след няколко месеца“ назначаване. Защо хитрецът не иска красавицата в рубриката си не е ясно, но пък за сметка на това с надежда да не спечели тя, босът ще организира конкурс за позицията, „когато му дойде времето“. Като знаем как става в България, може би даже има приготвен за мястото човек.

Още от сега Кошлуков заявява дипломатично надеждите си да се появи по-добър кандидат, като набляга на „евентуалността“ в първоначално разпространената информация за работата на новата висшистка.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи