Жените съжаляват повече за провалите в любовния си живот





Жените съжаляват повече за провалите в любовния си живот

Всеки човек съжалява за различни неща в живота си. Когато става въпрос за романтика обаче, жените два пъти по-често от мъжете се обръщат назад към миналото със съжаление, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено от специалисти от Северозападния университет в Илинойс.
Четиридесет и четири процента от участвалите в допитване жени споделят, че са искали някоя от любовните им истории никога да не се е случвала или че е трябвало да прекратят по-рано неуспешна връзка. Само 19 процента от мъжете изразяват подобни съжаления.

Авторите на проучването отбелязват, че всеки на възраст между 20 и 80 години е взимал решения, за които по-късно съжалява.

Повечето са за пропуски - изпусната възможност или връзка с някой човек. Други хора съжаляват, че не са получили достатъчно добро образование или че не са се развели по-скоро, когато са се появили проблеми в брака им.

Специалистите обаче смятат, че съжалението невинаги е лошо нещо, тъй като служи за урок на хората и ги мотивира за по-добри бъдещи решения. БТА
Източник actualno.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи