Аня Пенчева разголва балкона в театъра





Аня Пенчева

Сексапилната сървайвърка Аня Пенчева за пореден път ще се покаже като сексапилка, като извади бомбите на народната театрална сцена.


Професионалистката по дълбоки деколтета и мокри фланелки, въпреки вече навъртения километраж в ЕГН-то, не иска да остарява и решила да впечатли обществеността. За да не предизвика отдавна забравени чувства само у представителите на третата възраст, лела Аня си направи реновиране на външния вид и сега е горда собственичка на изпъната кожа, без грам бръчки, отслабнала е, въобще – превърнала се е в яка кака.


Според запознати с женската красота по възраст, Аня Пенчева е завъртяла календара назад с поне десетилетие. И понеже тя обича да се прави на някоя от световните звезди, например на Милен Фармер, сега пък ще я виждаме в кожата на едновремешната Ким Бейсинджър.


Най-впечатляващи са промените по гъстотата на косата, за която колегите й смятат, че е постигната с много изкуствени кичури. Пластичната хирургия също си е казала думата, твърдят още запознати, цитирани от „Уикенд“, с което Аня Пенчева влиза в дългия списък на застаряващи красавици, борещи се за още малко внимание благодарение на опита на чалгапевиците.

Единственият важен елемент на женската красота по този принцип, който не е обгрижен от пластичните хирурзи, остава сочният бюст на актрисата. Големите естествени цици отново ще помогнат за един от последните пробиви по този начин на сървайвърката. Нейни колеги се шегуван също, че сега остава и да забременее отново.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи