Дарко иска да изненада любимата си с интересен интериор





Дарко иска да изненада любимата си с интересен интериор


Дългата почивка, която беше наложена от травмите на Тасевски беше запълнена с интересни занимания. Той си взе нов апартамент, ремонтира го и започна дългия и сложен процес на обзавеждането. Разбира се, за него се оказа приятно занимание реденето на мебели и миксирането на цветовете. Оказа се, че Тасевски си е един истински домошар. Освен всичко друго, това му увлечение страшно много допаднало на сегашната му възлюбена – миската Ромина.

Тя не била кой знае каква фенка на ремонтите и подреждането, затова предоставила това занимание изцяло в работните ръце на македонския футболист. Ромина идвала от време на време само да наглежда процеса и да се включва с някой и друг съвет. Най-често тя пристигала в компанията на две-три приятелки, които съвсем обърквали заниманията на футболиста. Освен всичко друго, Ромина била и супер претенциозна, тъй като на няколко пъти не харесвала мебелите, които любимият й бил избрал, и се налагало да ги връщат в магазина. Похвален бил само факта, че каквито и противоречия да имали, всички спорове преминавали по-скоро като дискусии, отколкото като скандали.

Засега не е ясно кога двамата ще могат да се нанесат в жилището, но Дарко споделя пред приятели, че не бързал това да стане, тъй като искал да изпипа нещата възможно най-добре.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи