Голямото завръщане в панаира на суетата




родните ни звезди все някога се завръщат към корените си, дирейки лесната известност в България
Колкото и добре да живеят по света, родните ни звезди все някога се завръщат към корените си, дирейки лесната известност в България. Други пък се „покриват" за известно време, но после никнат от там, където най-малко очакваме.
Албена Вулева  

Хапливата водеща, която помним от предаването "Сигнално жълто" дълги години побъркваше родните знаменитости със жлъчните си коментари. След като предаването й бе свалено от екран, Вулева се покри за около две години. Сега тя се завръща на бял кон в ефира на ТВ 7, където ще води собствено предаване „Панаир на суетата". Продуцентите и обещават, че Вулева ще бъде елегантен и справедлив критик, който с  чувство за хумор ще поднася и коментира светските новини.
Кали 

През 2009-а  Кали напусна сцената, за да роди второто си дете Марк. Кали е от изпълнителите, които доста се лутаха докато намерят точното си място. След повече от година отсъствие изпълнителката на "4-4-2" се завърна с нови сили, идеи и продуценти. Фолк дивата подписа договор с фирма "Пайнер" и оттогава кариерата й върви стремглаво нагоре. Сега певицата е решила да смае феновете, като си сложи силикон в циците.
Зара 

Зара участва в  Биг Брадър през 2005 година, появи се на няколко корици, след което изчезна. После се напъха в леглото на  бизнесмена Христо Сираков- Ицо Стоте манекенки. Когато връзката им приключи Зара замина за Щатите да учи актьорско майсторство. Учила-недоучила,варненката пак цъфна в родината си и се изявява като модел, актьор, продуцент, че дори и като бизнесдама.
Елена Тихомирова
Мис България 2003 Елена Тихомирова изкара 4 години в страни от светлините на прожекторите. Тя наблягаше на обучението си по  графичен и интериорен дизайн, естетика, маркетинг и реклама, в чужбина с идеята да се занимава в тази сфера. Изучила се, бившата миска се завърна в родния ни светски елит като организира градинско ВИП парти с близки и приятели, което обеща да направи традиционно.
Асдис Ран
Преди дни стана ясно, че исландската моделка и  половинката на футболиста Гардар Гунлаугсон  се завръща в България заради дебютната си модна колекция. Сочената за елитна компаньонка Асдис, се радваше на внимание от страна на журналисти и светски персони. Тя си живуркаше добре у нас, където се превърна в един от най-търсените модели, предимно за голи фотосесии. Затова не е странно, че постоянно се оплаква, колко й липсва България.

Източник blife.bg

1 коментар:

  1. В чужбина!?-Интериорен дизайн !???-Май послъгваш !!!!????>>..........

    ОтговорИзтриване

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи