Елена Паришева боготвори Попето?




Фолк-певицата Елена Паришева

Фолк-певицата Елена Паришева озари с присъствието си студиото на „Станция Нова” – красивицата беше гост на отчаяните съпруги Вихра и Мая. В разговора по женски певицата сподели, че половинката ѝ Ивелин е мъжът главно „М” в живота ѝ.



Макар че с известния футболист Попето се познават от цели пет години, те свързват живота си едва наскоро. Явно мачото е завъртял сериозно главата на фолк-фурията (нечувано!), щом тя разкри, че за нея той е по-важен от кариерата ѝ.
Ясновидците на родна почва пък предсказаха на мацката сериозна връзка с развитие. Елена не забравя и да благодари на Бог за съдбоносната си среща с Ивелин. Певицата сподели чистосърдечно, че е готова да изживее живота си с избранника си и че имат планове за семейство, но засега не бързат с това решение.
Изпълнителката сподели и тайното си желание да се снима в киното и разкри, че дори е водила разговори за това с извесния режисьор Димитър Митовски. Вече е даден старт на кариерата ѝ в киното с участието на песента ѝ в новия български филм Love.net, в който участва и Диляна Гризданова. Ако гледаме снимките, с които блондинката пробиваше славата до неотдавна, киноиндустрията винаги ще бъде с отворени врати за нея, ако не в един жанр, то поне в друг.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи