Валери зарадва Николета с BWM X6 за празника на влюбените





Валери зарадва Николета с BWM X6 за празника на влюбените


Валери Божинов направил супер скъп и неочакван подарък на половинката си Николета Лозанова по случай днешния празник на влюбените, пише Агенция Блиц.
Футболистът купил на Лозанова чистак-бърсак ново мощно возило с марката BMW. Според изданието звярът е изцяло черен и е снабден с всички есктри за модела си – X6.

Самата Николета не подозирала каква изненада й готви люмибият по случай днешния празник, а как точно е реагирала, след като го е получила, все още не е ясно. Всички обаче са на мнение, че самата плеймейтка няма да чака дълго и съвсем скоро ще се похвали с новата си придобивка.
„Той Валери нещо много нашироко взе да го кара. Сега като го изритат от Парма, ще видим как ще задоволява глезотиите на Никито!”, побързаха да изкоментират новината клюкари.

Сред мненията, които неочкаваният и определено скъп жест, който Валери е направил за Николета, не липсваха и доста по-критични: „За сина си няма пари, ама по тая к*рветина хилядарки ръси”.

Едва ли обаче и на Валери, и на Николета им пука какво точно се говори по техен адрес. И двамата многократно доказаха, че от важност е единствено собственото им щастие, а не злостните подмятания и обиди.

И да не забравяме все пак – днес светът празнува Денят на влюбените. Да ги оставим да се обичат!
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи