Спокойствие! Елена Петрова няма да умре!





 Елена Петрова няма да умре!


Слуховете, че Елена Петрова ще преустанови участието си в хитовия български сериал „Стъклен дом”, се оказват поредната изфабрикувана лъжа. Самата актриса споделя, че героинята й продължава да има все така съществена роля в сапунката, което ще задържи Петрова още дълго на снимачната площадка на продукцията, пише bliasak.bg.

„В момента снимам „Стъклен дом”, ще има много интересни неща в сагата“, коментира бъдещето на сериала актрисата и допълва, че слуховете са за това, за да се говорят. Самата тя с усърдие и интерес е част от снимачния процес, като нито за миг не си е и помисляла за отказване от сериала. Същото важи и за продуцентите – от тяхна страна също няма индиканции, че са недоволни от играта на брюнетката и че в скоро време тя ще слезе от екрана на „Стъклен дом”.


Според достоверни източници на bliasak.bg Петрова дори била отхвърлила далеч по-апетитно от финансова гледна точка предложение и била предпочела да продължи да се снима в сериала на bTV, защото без съмнение образът на Боряна й носел много слава, от която тя нямала намерение да се отказва.

Така че, дами и господа, спокойно! Елена Петрова, а с нея и героинята й Боряна няма да умре!

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи