Бият дузпата на Вито и Ели





Бият дузпата на Вито и Ели
Вито и Ели
По високите етажи на Нова телевизия най-накрая се взеха в ръце и решиха да предприемат мерки, чрез които да възвърнат поизгубените си позиции. Телевизията се превръща в пълен аутсайдер заради абсурдната политика, с която се управялва в последно време.
Стана ясно, че до края на месеца се очаква официално да бъдат уволнени Ели Гигова и Витомир Саръиванов, които тотално сринаха сутрешния блок на медията. „Здравей, България“ отстъпва вече дори пред ТВ7 и Бареков, сочат рейтингите. Решението на босовете на Нова тв да сложат Гигова и Саръиванов на мястото на Милен Цветков и Лора Крумова бе повече от необмислено и това вече е видно за всички.

Все още обаче се обмислят вариантите, с които спортната двойка водещи да бъде заменена. Появиха се информации, че има вероятност Георги Коритаров да се завърне на бял кон, но засега не са водени преговори с него. Той се подвизава в набиращата скорост ТВ+, където води „Свободна зона“. Друга опция е политическия репортер Евгени Генчев. От Нова вече пробваха по-подобен начин с Коко Стойнов и едва ли ще рискуват пак с по-неизвестно за зрителите лице.

„Трябва ни познато лице, което да грабне зрителите! Само така ще можем да се сборим с другите сутрешни блокове!“, смятат шефовете на телевизията.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи