Ели&Вито отстъпват на Цвета&Евгени





Ели Гигова и Витомир Саръиванов слизат от „Здравей, България“


Ели Гигова и Витомир Саръиванов слизат от „Здравей, България“. Оттук нататък ще можем да ги виждаме, ако някой им даде нови роли. На тяхно място застават новинарката Цвета Кирилова и политическият репортер Евгени Генчев.

Напористата Кирилова е познато лице, има добър практикум като водеща и продуцент, а Генчев е в “оперативния” състав на медията и очевидно ще бъде пробван в нова роля. Между другото, мъжкото присъствие на малкия екран е болна тема и всяка от телевизиите търси нови /речовити/ лица за “добро утро”-то буквално с лупа.


Предишните титуляри играха доста кратко – позицията се оказа тежък камък за плещите им. И Вито, и Ели стояха вдървено на екрана и трудно импровизираха, липсваше им бързина и финес на реакциите, пък и май не залягаха особено над “ролите” и се явяваха пред камерите неподготвени.

Цвета Кирилова е професионалист, който преди около година сгафи на екран с прословутата си реплика “ох, мамка му”. По-късно казаха, че е бил излъчен технически неизчистен запис – но дамата си призна, че въпреки това се чувства неловко и дължи извинение на зрителите. Евгени Генчев пък даде заявка за амбиции и качество преди време, когато се наложи да замества Георги Коритаров по време на летните отпуски. Форумът вече отчита промяната като плюс за Нова и е в очакване да гледа интересен ранен блок, който да не го приспива.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи