Зрители се радват, че Елена Петрова ще умре!





Учудващо, повечето от феновете на „Стъклен дом” се зарадваха на новината, че героинята на Елена Петрова може да бъде убита. „Където този късмет да не я гледаме повече тази лигла”, пише потребител в коментарите към сайта ни.

Наша проверка установи, че навсякъде в интернет фенове на сериала приветстват смъртта на Бубето. Оказва се, че Елена Петрова не е толкова голяма любимка на зрителите, колкото се говореше. Нещо повече – те предпочитат играта на нейната съперница във филма – актрисата Яна Маринова. „Ако махнат нея от сериала, просто ще спра да го гледам. Но за Елена Петрова няма да ми е жал, тази жена не може да играе”, пишат форумци.

Зрителите симпатизират повече на Яна Маринова
Зрителите симпатизират повече на Яна Маринова


„Да се маха този къдрав пудел, сестра й ще бъде много по-интересна и като персонаж, и като актриса. Прехвалената Елена Петрова само се превзема на екран и вече ми писна от нея”, коментират зрители.

Припомняме, че сценаристите на „Стъклен дом” обмислят смъртта на Боряна, като вариант за развитие на сюжета. В следващия сезон нейната сестра близначка ще има централна роля в сериала, докато Бубето ще остане на заден план.

От екипа на сериала издават още, че след изчезването си в последния епизод, Боряна ще се завърне с гръм и трясък. Ако след това тя бъде убита, то със сигурност ще я върнат в някой от следващите сезони на „Стъклен дом”.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи