Гонзовица пуска голи новини




Гонзовица пуска голи новини
Мис Плейбой 2009 Светлана Василева, нашумяла с прякора Гонзовица, сключи договор за сътрудничество с новинарския сайт Naked News, благодарение на който и в българското виртуално пространство голи красавици ще представят новостите от светския живот у нас и чужбина.



"Когато умувахме концепцията на сайта и с какво той да се различава от всички останали, решихме, че голите новини са една добра идея. Naked News е един от най-посещаваните сайтове в света. Нашата цел е Hotarena.net да придобие същата популярност в български мащаб, коментира Светлана, която разочарова с изявлението, че няма да е сред хубавиците, които ще разхвърлят дрехи пред камерата.

Ще се заложи на непознати, но определено доста надарени дами, които да привличат достатъчно вниманието на аудиторията. Иначе голите новини са разделени в две категории – от България и от чужбина. Международните ще имат и превод, а родните се очаква да стартират до няколко дни.

В Hotarena.net занапред ще върви и уникалното интернет-предаване на Светлана Василева "Интимно със Светлана". Гост в новата серия е фолкпевицата Магда.

Горещата арена, на която голи новинарки ще представят информационния поток от светския живот у нас и чужбина, получи своето бойно кръщение във вторник вечер в пиано-бар "The Red Room".

Друг бизнес проект на амбициозната блондинка е откриването на модна агенция. Светлана Василева има вече 15 момичета, като тепърва предстоят кастинги за модели в малките градове.
Любопитен факт е, че Гонзовица е празнувала "Свети Валентин" със своята най-добра приятелка. Причината за това е, че навръх 14 февруари сексмашината е била в конфликт с половинката си. В момента обаче скандалът е отшумял и двамата са отново щастливи заедно.



Източник sportal.bg

1 коментар:

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи