Антонина: На всекиго според заслуженото!




Антонина: На всекиго според заслуженото!
Антонина
Явно повечето хора са решили, че фолкаджийките са глупави и наивни създания, които не си знаят парите и не разбират нищо от шоубизнес. Не е точно така. Както навсякъде, и при чалгата си има изключения. Че повечето певачки не стават и продавачки е ясно, но понеже знаем кои са онези, които не стават, редно е да кажем две добри думи и за другата, по-добрата и скромна половина. Разбира се, в случая няма да говорим за певчески способности, а за чисто човешки и емоционални реакции.
Певицата Антонина… Малцина са чували за нея, но все пак тя полага не малко усилия и онези, които не знаят коя е да разберат… Да, но когато попадне на непрофесионалисти, които гледат само как да вземат парите, но не и да свършат работа, певицата предприема кардинални мерки.

Преди дни избухна скандал, в който главно лице беше тя. Според режисьора Тенчо Янчев Антонина го „прекарала“, като не му платила за свършената работа. Неизвестният режисьор трябвало да организира промоцията на новия албум на певицата, който се казва „Дали си струва“. За самата Антонина се оказа, че трудът на режисьора нищо не струва, просто защото самия режисьор не свършил работа и за пет пари. В крайна сметка, след като се нагърбила и свършила сама цялата работа около промоцията си, Антонина решила, че самозвания режисьор не заслужава нито лев, тъй като никаква работа не е свършил… В крайна сметка, за промоцията на албума си Антония си ушила и куп рокли, но за сметка на това платила доволно на известна софийска дизайнерка.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи