Ето в кои категории се бори Андреа за награда





Сексапилната блондинка
Сексапилната блондинка Андреа

Сексапилната блондинка е номинарана в следните категории, от които може да грабне приз: видеоклип (“Неблагодарен”), песен (“Неблагодарен”), най-артистично присъствие в песен (“Не ги прави тези работи”) и дует (“Не ги прави тези работи”), разкри за bliasak.bg фолк дивата.
Андреа сподели, че въпреки скандалите, в които постоянно я забъркват, тя няма проблеми при взаимоотношенията си с колежките, още повече що се отнася до музикалните награди на телевизия “Планета”.

“Нямам никакви конфликти с никой”, категорична е фолк изпълнителката. Дори не си е и мислила, че ще се бори за музикалните призове. За сексбомбата по-важното е, че феновете й я харесват и оценяват подобаващо сътвореното от нея. Андреа се гордее с това и повече не й е нужно. Важното за певицата е дори само номинирането й в категориите за песен, видеоклип, дует и артистично присъствие.

От kliuki.bg припомняме, че русокосата дива бе номинирана сред първите фолк изпълнителки за титлата “Певица на годината”. След това обаче тя бе премахната от списъка с борещите се за престижния приз, а на нейното място бе поставена Джена.

Изглежда Андреа не съжалява, тъй като има признанието на публиката и то е единственото, което й трябва в този бизнес.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи