Светлана Василева надзърта под завивките на Магда и Борис Дали





Светлана Василева

Виртуален конкурс за най-секси модел, който ще има за цел да засенчи популярния „Мис Плеймейт” на „Плейбой”, ще е само един от гвоздеите в личния сайт на модела Светлана Василева.
Блондинката, в комбина с екип от професионалисти (журналисти, уебдизайнери и модни спецове) стартират амбициозното начинание на 15 февруари. Името на сайта, което засега се пази в строга секретност, ще стане ясно в пиано бар „The Red Room”, където единствената засега „Мис Плейбой” и съдружничката й Нина Никита ще полеят проекта си на шумно парти.

Сайтът ще е работи в тясно сътрудничество с модната агенция на Светлана Василева, която ще бъде промотирана официално до месец. За целта сексапилната красавица стартира кастинги за модели из най-големите градове у нас, като лентата ще бъде прерязана в родния й Търговище на 19 март.

„След като приключат кастингите, всяко от момичетата ще получи професионална фотосесия и видеопрофил в сайта на Светлана. На него ще тече гласуване, което в края на годината ще излъчи най-добрата сред най-добрите. Целта, която преследваме, е да създадем виртуален вариант на „Мис Плеймейт”, разясниха от екипа на русокосата красавица.


Сайтът й ще е и мястото, на което занапред тя ще се изявява като водеща на „Интимно със Светлана”. Онлайн предаването предизвика истински бум в Интернет още с първата си серия. В нея Василева се намърда в 210-сантиметровото легло на волейболната легенда Любо Ганев, където изтръгна шокираши тайни за интимния му живот.

„Излъчихме само 2 от общо петте епизода. Ще разкрием в аванс и още няколко жокера – Светлана Василева научи най-скандалните тайни под завивките на Борис Дали, Магда и Адриана Секуличка. Очаквайте пикантните видеа на сайта на Василева много скоро”, добавят от екипа, който стой зад плеймейтката.

Това обаче не е всичко. Черешката на тортата в сайта на Василева ще бъдат новини, представяни по нестандартен начин. Какъв ще е той, засега остава тайна.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи