Лияна: Благой има малък и особено твърд член!





Лияна: Благой има малък и особено твърд член!
Сексапилната фолк изпълнителка Лияна

Сексапилната фолк изпълнителка Лияна, която преди известно време бе зарязана от ритнитопковеца Благой Георгиев, не спира със своите шокиращи словоизлияния.

Певицата признава, че размерът за нея има значение и твърди, че е била незадоволена, когато се е гушкала с футболиста.
„Членът му е много малък и особено твърд. На това се дължат явно комплексите му“, разяснява компетентно разочарованието си Лиянчето пред в. „Контра“.

Красавицата, която в момента изживява буйна и страстна любов с турския наркотрафикант Махмуд, явно все още е обидена на Благо. Българската Анджелина Джоли бе изоставена като мръсно коте от нападателя на „Терек“, който предпочете да се върне при красивата Христина – майка на детето му.

И макар Лияна сега да разбива бляновете на младите момичета, които са безнадеждно влюбени в Георгиев, не казва защо е била с футболиста почти цяла година, щом е била незадоволена.

„Членът му може да е малък, но явно й е бил достатъчен на Лияна, за да остане с него. Ако толкова държи на размера, защо не го е зарязала преди време и не си е намерила по-надарен мъж“, питат риторично колежките й от фолк бранша и допълват, че от злоба човек погрознява.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи