Ужас! Коцето заряза Надя и бебето на Свети Валентин





Коцето заряза Надя и бебето на Свети Валентин


Жестоко, безсърдечно и без да му мигне окото, Коцето заряза жена си и дъщеря си навръх Свети Валентин сами. Вместо да отбележи Деня на влюбените при Надя и малката Мариана, Константин предпочел да празнува Трифон Зарезан с приятелите си. Опиянен, но не от любов, а от алкохол, певецът се забавляваше в пловдивска дискотека до сутринта, пише сайтът podtepeto.com. Гост-певица в клуба бе братовчедката на Коцето – Лияна.

Безочието на фолк изпълнителя обаче не спира дотук. Освен че Константин остави Надя сама за Празника на влюбените, певецът се отпусна в обятията на фенка. Папараци успяха да заснемат как дива почитателка на Коцето му се хвърля на врата и го засипва с целувки. Как ли ще реагира Надето на тази снимка?!


Да, определено „има нещо гнило в Дания”. Откакто се роди дъщеричката на Коцето, той доста се беше кротнал. Ограничи участията си, купоните секнаха и сам признаваше, че вече е станал нов човек. Изведнъж Коцето реши да направи крачка назад към ергенския живот и заряза жена си точно на Празника на влюбените.Фенове на Коцето веднага заподозряха криза в отношенията на звездната двойка. „Сигурно са се скарали, а може дори да са пред раздяла, щом е решил да остави жена си сама на Свети Валентин”, коментират почитатели на Константин.

Идва ли началото на края на любовта между Константин и Надя?
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи