Галена мрази мобилките





Галена мрази мобилките


Заради ненавистта на Галена към телефоните, тя беше на косъм да се скара с нейния откривател за музиката – Милко Калайджиев.

Изпълнителят на “Я елате пиленца при батко” търсел фолк певицата в продължение на дни по мобилния, но отговор така и не получил. Милко се обидил на силиконовата дива. Звънял на Галена, за да поговорят за дуетно участие. Имал намерението да запишат едно парче заедно. И тъй като не му вдигала, мустакатият певец решил, че “не го отразява”. Калайджиев се обидил адски много, защото именно той я открил за музиката. Наред с нея може да причислим още Анелия, Преслава и Емилия. Всички от ученички му се молели да ги уреди на сцената, но Милко ги отпращал първо да завършат училище. Насетне като си взели дипломите, той им проправил път към музикалната кариера. Посъветвал ги да излизат на сцената с възгласа “Кучки, в атака!”, споделя самата Галена.

При гостуването на певеца в “Нека говорят с Росен Петров”, веселякът разкри на водещия мъката си. Бившият колега на Слави пък го зарадва с едно видео. От него Галена най-сърдечно му се извинява за случилото се. Оказа се, че секси дивата мразела мобилките и поради тази причина ги захвърляла някъде, защото я дразнели. И понеже Милко Калайджиев не е злопаметен, веднага й прости.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи