Бориса: Никакви сватби – само секс и бизнес!




Бориса: Никакви сватби – само секс и бизнес!
Топ моделът Бориса Тютюнджиева


Топ моделът Бориса Тютюнджиева опроверга плъзналата клюка, че ще се задомява официално с гаджето си Свилен.
Сексапилната блондинка е едва на 20 години и категорично заяви, че смята да си поживее оше. „Никакви сватби! Само секс, бизнес и пътешествия!“, отсече тя. Хубавицата в последно време има редица ангажименти у нас и в чужбина. Бориса е много амбицирана да покори световните модни върхове в близкото бъдеще и основната й цел е развитието в професионален план.

Мълвата, че Бориса ще минава под венчило се е родила покрай факта, че тя живее заедно с любимия си от доста време. 25-годишният Свилен също не бърза със сватба и смята да поразвие още бизнеса си. Младите влюбени са доволни, че страстта помежду им още гори и тов им помага да си действат мотивиращо един на друг.

„Не се ревнуваме чак толкова. Факт е, че който обича – ревнува. Но при нас нещата са в рамките на нормалното. Сигурни сме един в друг!“, отбелязва Боби.

Красавицата коментира преди няколко дена, че е огорчена от факта, че на всички модели и манекенки се е лепнал етикет на леки жени. Самата тя се опитва всячески да изтрие това петно и вярва, че ще успее.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи