Вихра напомпа джуки





Вихра напомпа джуки


Вихра от „Отчаяните съпруги“ на „Станция Нова“ си е направила пластична корекция на устните, издават сигурни източници на „Контра“. Само преди 2 седмици безличната водеща решила да се поразкраси и за целта посетила клиниката на д-р Ильо Стоянов, който се води за голям специалист. Той е единственият наш хирург, специализирал в Германия и получил диплома оттам.
Ето защо преди да увеличи обема на джуките си, съпругата на Иван решила обстойно да прегледа всички възможните листи на най-добрите лекари и тогава да се възползва от услугите им. Условието на Вихра било хем да увеличи устни, хем тази интервенция да остане незабелязана. Бдителни зрители на Нова тв веднага забелязаха промяната във водещата.

Операцията легнала нищо никакви си 1500 лв., защото Вихра си издействала специално намаление от доктора. В замяна на това д-р Стоянов получил предложение за често гостуване в „Станция Нова“. Запознати разказват, че чисто новите джуки на Вихра се харесали страшно много на„Опосума“. Затова следващата стъпка най-вероятно ще бъде уголемяване на бюста в рамките на нормално. Вихра не веднъж е споделяла в ефира, че разчита на естествената си красота, която пък хич я няма, коментират зрители на предаването й.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи