Нещастен инцидент сдобрил Преслава и Галена





Нещастен инцидент сдобрил Преслава и Галена
 Преслава и Галена

Не трябва да ви е чудно, че понякога нещастията са причина да загърбим враждата помежду си. Нещо подобно се е случило между двете фолк диви – Преслава и Галена. Знайно е, че двете са приятелки още от началото на кариерата си. Делили са една квартира, от един хладилник ядене са взимали, и както се казва – от една тенджера супа са кусали. Да, но както всички нас, така и те стигнали до един етап в живота си, в който скарали. Какъв е повода за кавгата – не се знае. Факт е, че певиците дълго време не си говорили.

Но все нещо трябва да е сложило край на този не особено приятен период от живота им, тъй като двете наскоро записаха дует. Какво е това, което е накарало двете фолкаджийки да си проговорят? Отговорът е изненадващ – един пътен инцидент. В новия брой на седмичното светско списание „Story” Галена разказва за ужасяващото преживяване, които се случило в началото на декември 2010 година. Тя претърпяла катастрофа. Пътно-транспортното произшествие се случило точно в навечерието на рождения ден на телевизия „Планета“. Галена пуътувала с тузарския си джип, който бил подарък от нейният възлюбен Галин по пътя за Сандански. Мократа настилка станала причина колата да поднесе, джипът се завъртял и се ударил в мантинелата. Благодарение на това, че Галка не спирала да стиска волана, колата не се изсипала в близката пропаст, а всички пътуващи в нея се отървали само с уплаха. Във возилото били близък на Галена и нейният озвучител Стенли. От всички само той пострадал, но леко, тъй като се изсипал на асфалта. Слава Богу, точно в този момент не преминавали коли, и това попречило да се случи нещо по-сериозно.

Куриозното в случая е, че докато чакала да дойде МВР, както и линейка за леко пострадалия Стенли, Галена писала един СМС на Преслава. За щастие на Галка, Преси се оказала съвсем наблизо и дошла да утеши и успокои най-добрата си приятелка. Така приятелството между двете възкръснало за втори живот.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи