Светлана Василева се прави на истинската Гонзовица





Светлана Василева - Гонзовица
„Мис Плеймейт” и „Най-секси блондинка”
Въпреки че носи титлите „Мис Плеймейт” и „Най-секси блондинка”, на Светлана Василева нищо не й е чуждо. Даже е в час за въпросите по чистотата. Дамата се въплъти в професията на камериерка за ролята си в новия клип на Магда „Чакай ме там“. Блондинката, която неотдавна стартира свой интернет-бизнес със сайта Hotarena.net, се доказа и като печена артистка.
Във видеото, на което режисьор е Люси Иларионов, станалата известна като Гонзовица, си съперничи с героинята на Магда за сърцето на красив младеж.
Светлана и Магда


Светлана и Магда (по средата)

Досущ като в реалния живот, в който от отсрещната страна на барикадата е съпругата на спортния директор на „Левски” Георги Иванов.

„Не ми беше трудно да изиграя ролята на камериерката, защото и извън снимачната площадка съм си чистница и винаги държа у дома ми всичко да е подредено по конец”, похвалила се Гонзовица пред екипа на Иларионов.

Дали накрая Светлана или Магда печелят сърцето на мъжа, за който се съревновават, ще научим от самия клип, който скоро ще бъде завършен.

Покрай снимането на видеото Светлана и Магда доста са се сближили.

Те прекарват вече доста време заедно и извън снимачната площадка.

Двете дори били засечени на шопинг през уикенда, като мъкнели в столичен мол разноцветни торби с маркови дрехи и обувки от различни бутици.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи