Слави обиден на Елена Папаризу





Слави обиден на Елена Папаризу

Слави Трифонов бил обиден на Елена Папаризу. Това била причината Дългия да не присъства на концерта на гръцката певица в столичен клуб. Слави бе сред специалните гости на събитието и всички очакваха гологлавият шоумен да се появи по време на участието на Папаризу. Според запознати причината Дългия да не уважи гъркинята е нейният отказ да гостува в „Шоуто на Слави”.
До последно феновете на Трифонов очакваха Елена Папаризу да гостува в предаването му. Ден преди пристигането й в България обаче стана ясно, че певицата е променила плановете си.

Пиарите на гръцката изпълнителка обясниха, че имала неотложни ангажименти и ще стъпи на българска земя броени часове преди концерта. Това отложи всички нейни предварително записани участия, включително и гостуването й при Слави.

Дългия обаче не е от хората, които обичат да му „връзват тенекии” и решил да си върне на Елена Папаризу. Трифонов така и не се появи в софийския клуб да поздрави певицата за добре дошла.

Феновете останаха разочаровани от отсъствието на Дългия. Те очакваха, че Слави и Елена заедно ще изпълнят дуетната им песен „Why”, но Папаризу се наложи сама да си я изпее сама.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи