Сините с общи кандидати срещу ГЕРБ




Сините с общи кандидати срещу ГЕРБ


През последните месеци все повече хора се записват в СДС, съобщи на брифинг във Вършец лидерът на партията Мартин Димитров.

Той уточни, че сред тях преобладават две групи – бивши членове на СДС и разочаровани доскорошни привърженици на НДСВ, "Атака" и други партии.


Според Димитров обиколките му в страната през последните дни са показали, че хората са разочаровани и се оплакват от масово обедняване.

„При това положение монополистите надуват цените, тъй като не виждат силно правителство срещу себе си”, коментира лидерът на СДС.

Той заяви, че управляващите са подменили дневния ред на обществото като вместо за обедняването и безработицата, в момента се говори за СРС-та и скандали между политици.

ДСБ пък настоява за Синя коалиция със СДС и общи кандидати на изборите, които да бъдат

конкуренти на ГЕРБ. Това заяви в Плевен депутатът Асен Агов.

„Ние сме конкуренти на ГЕРБ и ще се явяваме със свои кандидати и като конкуренти ще се борим за едно по-добро дясно управление на България, посочитой.

„Като част от Европейската народна партия подкрепихме правителството, но има политики, които категорично не одобряваме, затова, ако се случи да се иска вот на недоверие,ще предстои да взимаме още едно тежко решение, прогнозира депутатът.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи