Рут и Поли Генова ще правят дует





Рут и Поли Генова ще правят дует


До скоро двете изпълнителки бяха конурентки на конкурса „Евровизия“. Въпреки че Рут Колева загуби борбата за престижния конкурс, а Поли Генова стигна до финала и след няколко месеца ще представя страната ни на Евровизия в Дюселдорф, между двете няма вражда и скоро ще зарадват феновете си с общ дует.
Скандали с участниците и песните им за конкурса и тази година не липсваха! Първо, организаторите твърде късно изпратиха покани си към участниците, което доведе до отказа на много от големите имена в музиката да участват на тазгодишния конкурс. Рискът от срив в кариерата и нестихващи скандали уплаши популярни изпълнители, които можеха да представят много по-добри предложения от сегашните.

Още миналата седмица се писа за песента „Fever“ на Рут Колева, която се оказа, че прилича досущ на Sonny J – „Can’t stop moving“. Естествено, певицата отрече изобщо някога да е чувала световно известното парче и разясни, че в случая не става въпрос за плагиатство, а за чисто съвпадение.

Скандал избухна и след обявяването на името на победителката за Евровизия 2011 – Поли Генова с песента й „На инат“. Форумите в интернет се напълниха с десетки коментари против скучната песен на Генова. Заговори се, че триумфът на Поли се дължи изцяло на Дани Милев.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи