Гергана Полежанова: Мъжете-модели са по-глупави дори от манекенките





Гергана Полежанова


Спят ли родните бизнесмени, че остават без работа един от най-добрите ни модели. Всеки по-заможен предприемач би са съгласил да я наеме за секретарка, ако ще да му прави само кафето сутрин. Но сервирано с тези дълги крака, то добива вълшебен аромат.

Гергана Полежанова сподели, че с удоволствие би работила като администратор или организатор на работния процес в някоя фирма. Не би го направила обаче за много по-малко пари, отколкото е вземала като модел.


„Иначе няма да мога да се мотивирам. Не вярвайте на онези, които твърдят, че в живота не парите са всичко. Те може да не са всичко, но дават смисъл” – обосновава се тя. Гергана наистина вземаше доста, докато дефилираше за световни марки като Гучи и Армани, но сега едва ли ще успее да си намери толкова доходоносна работа. Тя все още има ангажименти като модел, които обаче прогресивно намаляват предвид факта, че брюнетката прескочи 30-те преди няколко години.

Полежанова беше любим модел на Армани, Фере и Ескада, но дълго време избягваше медиите и отказваше всякакви интервюта. Днес дамата е на 35 години, но изглежда все така перфектно. Тя е споделяла, че си пада по мъже тип мачо, а не по моделите. „Знаете ли? Мъжете-модели са по-глупави дори от манекенките” – откровеничи дългокраката брюнетка.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи