Айдълката Цонева ще се пробва в модата





Невена Цонева
Победителката в надпреварата за млади таланти „Мюзик Айдъл” Невена Цонева е взела решението, че е време да развива таланта си и на друг фронт, а именно в модния бизнес, пише life.dir.bg. Брюнетката, за която съвсем скоро стана ясно, че възнамерява да развива и собствена продуцентска компания, има и конретни идеи по отношение на дизайна на дрехи.
За да реализира идеите си на практика, певицата е решила да включи в новото начинание и по-малкия си брат. Идеята, която към този момент й се въртяла в главата, била тя да измисля конкретните щампи и модели, а брат й да ги пресъздава на белия лист.


Невена имала вече и ясна визия за това как ще изглеждат предлаганите от нея модели – изключително изчистени и стилни и най-вече уникални. Всяка дреха, която ще излезе от новата й модна линия, ще бъде с ръчно изработени декорации. Младежът също имал афинитет към музиката, но тъй като до този момент късметът на сцената още не му бил проработил, той се навил да участва в семейното модно производство.

„Това е доста трудно и става бавно, но крайният резултат е страхотен“, кокетничи айдълката. А на нас ни остава да чакаме, за да се уверим колко струват модните й решения.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи