Кои попфолк певици очакват поздравления за 8 март?





Малина
Малина


Естествено, по-възрастноти певици, които са живели по времето на соца, очакват традиционните поздравления за 8 март от половинките си. Тони Дачева тази година навършва 44 години и след като половината си живот е прекарала в социалистическия режим, съвсем нормално е да очаква цветя и честитки за празника на жените, който особено се почиташе по времето на Тато.
Екстра Нина тази година ще чукне 48 лета. Тя неведнъж е споделяла, че цветята, подарени й от фенове за 8 март, много я радват. „Това е празник, на който мъжете могат да покажат както обичта си, така и уважението си към любимата си жена” – споделя певицата.
Ивана радва дамите на 8 март
Ивана радва дамите на 8 март


Малина пък винаги е крила възрастта си, но според наша информация е на 41-а. Тя също почита женския празник и обича да го празнува специално на заведение в компанията на мъжа си. Толкова лета са чукнали и Рени, Ивана и Есил Дюран. Дамите очакват традиционни подаръци за 8 март от феновете си и с радост получават поздравления за женския празник.

„Не празнувам специално на тази дата, обикновено имам участия по заведения и радвам дамските компании. Въпреки това мои фенове ме радват с цветя и малки сюрпризи на женския празник. Хубаво е, когато една жена получава поздравления за 8 март” – споделя Ивана.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи