7 месеца секс пости за Преслава





7 месеца секс пости за Преслава
секс пости за Преслава
Преди време от класацията на харесваните фолк гърли отпадна безславно Ивана. Напоследък се случва нещо странно и с Преслава. Никой не иска да се загаджва с красивата изпълнителка и никой няма обяснение за това. Самата Преси е счела за по-достойно да не крие очевидния факт и дори сюрпризира феновете си с изказването си, че от 7 месеца не е правила секс.

А това, че от доста време насам си няма сериозен приятел е общоизвестна истина. Особено озадачена останала изпълнителката на тотално наложилия се хит „Как ти стои” по време на купоните за 8-ми декември и Нова година. И в двата случая сексапилната госпожица буквално останала на сухо. Особено се отчаяла от откритието си, че на Новогодишното парти видните бизнесмени и хората от ъндърграунда въобще не я отразили. Нещо в нагласите им ли се е променило или пък решаващо се е оказало обстоятелството, че всички те си били дошли с половинките, но фактът си е факт. Късметът на брюнетката с мъжете перманентно й изневерява.

Хората се интересуват за нея и се питат дали не се потвърждава пословицата за хубавите ябълки, които само прасетата ги ядели. При Преси обаче няма търсене въобще. Така че въпросите във връзка с любовния й живот продължават и един от тях май ще остане без отговор: „Щом красавица като нея е на сухо, какво остава за другите жени?”
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи